lördag 7 maj 2011

Nedervåningen påbörjad

Nu har det inte varit så aktivt på skrivarfronten igen... Men det har istället varit en mycket skön och efterlängtad semester! Dvs - inte ledig tid = byggtid.. utan bara ledigt!

Men nu är det tillbaka och börja jobba igen och det går ganska fort framåt. Nedervåningen har målats idag och det blev superfint. Här kommer lite "före och efter" bilder på målningen.

Matplatsen före målning.

Samma plats vitmålad. Ser nästan lite grönt ut, men det är nog en skuggeffekt.

 
Vardagsrummet ifrån matplatsen innan målning Det är dock knappat att man ser väggarna för allt material som står staplat i rummet.


Nästan samma vy nån timme senare... Nu är jag ju såklart partisk - men visst blev det ljust och fint?
Värmepumpen skall få el och håller på att installeras. Den är redan ansluten till vatten och behöver nu bara ström för att kunna värma vattnet också. Men den pep en liten stund och sen blev det inget mer... så elektrikern får koma tillbaka ochprova igen. Det verkade som att jordfelsbrytaren i byggcentralen slagit ut och gått sönder. Ingen fara för byggströmmen, men den måste bytas innan vi kan prova koppla in pumpen igen. Eller så kanske Fortum skulle kunna tänka sig att komma och koppla in den riktiga strömmen.... 

Vårfin utanför efter besök från mormor och morfar! Tack så mycket!

/ASE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar