måndag 22 november 2010

Hej hej fina Villa Lahäll

Huset tar form i dagsljus men i dåligt väder... Stackars huset som får så mycket regn och snö första tiden.Det är ju fortfarande bara vår lilla bebis... oskyddad och ensam! Men snart kommer vi! Och ska ta hand om dig huset!
Nu har dörren i garaget kommit på plats. Garageporten lyser fortfarande med sin frånvaro, men imrogon hoppas jag att den är på plats.



Huset lite från "högersidan". Man kan se stuprören som kommit på plats och även hela skärmtaket. Och varför ser man det... ? Jo, för att ställningen börjat tas ned! Nu kan man snart se hela huset!!

Imorgon är det dags för besiktning av stommen och utvändiga arbeten. Det ska bli så spännande att se hur det ser ut på insidan. Om allt är klart så får vi ta över imorgon! Då får vi nycklarna. Och då börjar den stora, långa och spännande resan att bygga klart huset. Men redan nu kan vi säga: Hej hej finfina Villa Lahäll! Välkommen fram!

//ASE

1 kommentar:

  1. Ååååh! Shit vad spännande! Det ser verkligen superfint ut ju! Vad härligt! Hoppas allt går bra med besiktningen och att ni får komma in och börja skapa.

    SvaraRadera