söndag 14 november 2010

Mera shopping

Helg betyder ju alltid shopping för oss och denna var inget undantag. Vi började med att hitta ett kakel som vi gillade. Det visade sig dock att vi skulle behöva lite mer än en hel pall... så det får vänta tills vi kan köra det direkt till huset.

Vi fortsatte för att få tag i en hel del småsaker och det gick bra. Det var lite borrar, dosfräs, bandad skruv och spritpennor..

Efter det skulle vi "bara" kika in lite snabbt på Bauhaus... vi brukar ju ha tur där. Så även denna gång. Utförsäljning av vägghängda WC från Hafa. Precis likadana som vi redan beställt, men till ett lägre pris. Vi snålade ju ur förra gången och köpte bara en vägghängd... de andra golvstående. Men nu slog vi till på två vägghängda till... så nu blir det till att försöka få lämna tilbaka de golvstående.

Bilen började bli full men vi skulle bara kolla lite på fyndhörnan på IKEA. Och där stod den... ugnen :-)
Det blev ett rejält omflyttande i bilen, men till slut kom allt med - inklusive jag... Det var nära att jag fick ta bussen hem :-)


//ASE

1 kommentar:

  1. Vilket fantastiskt fint hus, helt i min stil.
    Vi var på Bauhaus idag för att köpa färg m.m. och såg att de hade 80% rea på badrumsinredning. Vi stod och slet efter olika saker innan vi insåg att vi för 1 år sedan renoverade badrummet. Vi tänkte på er och förstår nu hur galen man blir när man ser REA-skylten. :-)

    Ses på torsdag!

    Har btw startat en liten blogg jag med inför vårt kommande husbygge. :-)

    Kram Sandra

    www.familjenho@blogspot.com

    SvaraRadera