måndag 15 november 2010

Sneakpeak inomhus...

Fick en fråga av byggledaren och fick då tillstånd att följa med in i huset för att titta på några ritningar. Vilken känsla!!! Inne i vårt hus! Jag försökte fokusera på frågeställningen men kunde inte låta bli att lite snabbt fota några snabba bilder. Kvalitén är väl lite sisådär... det är verkligen en sneakpeak!

Detta är ett av fönstren i köket. Om man hade kunnat se ut så hade man sett det vita huset, norr om vårt hus. Man ser knappt spröjsen för solen som lyser in. Vad kryssen betyder vet jag inte riktigt ännu, men alla väggarna har OSB (som nu syns), som skall tas ned för att vi sedan ska dra installationer inne i väggen. Därefter sätts OSB tillbaka och kompletteras med ett lager gips. Sedan blir det spackel och färg!


Här kan man se matplatsen nästan i sin helhet. Ungefär där det högra staget (järnpinnen som sitter fast i vägg och golv) är kommer köksinredningen att sluta. Där kommer kyl och frys att stå. Matplatsen blir vid de två fönstren.

Detta är en vy som man aldrig kommer att se när huset är klart. Dörren som syns är dörren mellan tvättstugan och garaget. Fönstret som syns är fönstret i tvättstugan som är ovanför diskbänken. Den stora "garderoben" som skymts i högra hörnet är vår frånluftsvärmepump. Den kommer att stå i tvättstugan.

Framför allt detta kommer en vägg, strax efter fönstret som går hela vägen fram till väggen till höger. Till höger kommer det att bli ett badrum och till vänster blir det hall med en skjutdörrsgarderob.

Detat är en bild tagen upp genom trapphålet. Det är innan taket kom på så man kan nu skymta takstolarna upp på vinden. Trapphålet är ungefär mitt i huset så taket är som högst precis här.

//ASE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar