söndag 26 december 2010

Nu går det undan... jullov = byggtid :-)

Nu är det jullov och det innebär att vi kan ägna massor med tid till att bygga. Och det märks skillnad när vi kan jobba flera dagar i sträck - hela dagar dessutom, inte bara kvällar.

Idag har vi satt upp de sista väggarna på övervåningen, så nu är det bara att mata på med skivor. Här kommer en bildkavalkad av status på bygnationen. 



Väggen mellan allrummet och sovrummet är upp och har skivor på sovrummets insida. Den fyrkantiga lådan som syns är fördelarskåpet till golvvrmen på övervåningen. Den skall kopplas in senare.

Allrummet mot husets baksida har fått gipsskivor. Till höger är sovrummet och till vänster är det andra sovrummet. I förgrunden kommer trappan att vara.

Dressingroom har redan fått gipsskivor. I alla fall på halva sidan.. :-) Snart kommer det att blir inredning och belysning och så fint!!

Den lilla klädkammaren mot gatan har fått reglar. Dörrhålet kan vara svår att se, men kommer att vara en väl användbar liten skrubb.

Första golvspånskivorna läggs på plats. Äntligen får jag bygga lite... inte bara såga och städa :-) Golvspånet är lite som ett pussel så det passar mig bra. När spånskivorna fästs och är färdiga kommer vi att placeras fördelningsplåtar och sedan rörslingorna.

Väggen från nedervåningen hela vägen upp til ltak på övervåningen. Väggen här kommer att gå i två plan i trapphusdelen. Det blir mycket intressant att försöka bygga den - måste kanske skaffa någon slags ställning för att komma åt.

//ASE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar