fredag 11 mars 2011

Veckan som gått

Vardagskvällarna är ju lite sega, det tar alltid en stund att komma igång och det är svårt att slita sig från jobbet (det riktiga jobbet..) och komma iväg i tid. Oftast är vi på plats nån gång vid 18-tiden och kämpar på fram till 22-22.30. Men här kommer iaf en veckas sysslor...

Kommod i duschrummet vid bastun monteras på plats, och Olle skall sätta fast handfatet.
Nu sitter den där. På måndag kommer rörmokaren och monterar blnadare (om vi lyckats köpa någon...). Men iaf kopplar in resten.
Blandarfästet är på  plats för duschblandaren. I helgen skall taket målas samtliga omgångar, så kan förhoppningsvis även duschblandaren monteras på måndag.


Vi har annars pysslat en hel del med att få klart väggarna och smygarna för spackling. Olle har satt gipshörn på samtliga fönster och dörrsmygar.
Här skruvas gipshörnen fast runt altandörren. I helgen blir det spackling för hela slanten :-)

Hela tvättstugan är nu färdig. Golvet ligger där och även uppviket, även om det inte syns på denan bild. Väggarna spacklade och skall slipas innan det förhoppningsvis går att måla i helgen eller i nästa vecka. Taket är det som inte är klart, liksom väggen vid elcentralen. Det är fortfarande ett "ormbo" med rör som skall få plats i elcentralen. Elektrikern är inte helt klar med detta, så sista väggdelen är fortfarande öppen.  

Gällande taket så beror det mest på att vi måste få iordning på ventilationen för att det ska kopplas samman med frånluftsvärmepumpne. Kanalerna ligger i taket i plan 2 och skall sys ihop innan taket på bottenvåningen går att sätta igen.

Jag ägnar mig mest åt målning. Här i badrummet på bottenvåningen. Hög takhöjd är fint, en rätt jobbigt att måla :-)

//ASE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar